Wat bieden wij?


Wij bieden 24-uurs begeleiding aan jeugdigen vanaf 16 jaar een scala aan ondersteuning en kansen om zich te ontwikkelen en te groeien. Bij ons staat de individuele behoefte van elke jeugdige centraal en wij zij vastbesloten om hen te begeleiden met een enthousiaste en energieke aanpak.
Binnen ons gezinshuis vinden jeugdigen niet alleen een plek om te wonen, maar ook een plek waar zij zich gewaardeerd voelen en zichzelf mogen en kunnen zijn.

Onze persoonlijke begeleiding is gericht op het ondersteunen van hun groei naar zelfstandigheid. Wij bieden hun de nodige vaardigheden en trainingen om praktische aspecten van het dagelijkse leven aan te pakken, zoals koken, budgetteren, huishoudelijke taken, onderhouden van sociale contacten, maar ook zelfbewustzijn en een positief zelfbeeld creëren en het ontdekken van eigen krachten! Wij zetten ons in voor hun sociale en emotionele welzijn.

Wij kunnen zo van het huis van de jeugdigen naar ons gedeelte lopen. Hierdoor hebben de jeugdigen een eigen woongedeelte waar zij aan hun zelfstandigheidsvaardigheden kunnen werken, maar de deur naar ons huis staat altijd voor hen open!