Wie zijn wij?

Wij zijn Pascal en Alicia, een jong en energiek stel, dat veel passie heeft in het werken met jeugdigen. Wij hebben elkaar 5 jaar geleden leren kennen en zijn op 22 augustus 2022 in het huwelijksbootje gestapt. Toen wij elkaar leerden kennen, werkte Alicia al een aantal jaar als gezinshuisouder bij gezinshuis ValBiDam. En alsof het zo moest zijn, kon Pascal zich helemaal vinden in het ‘werk-leven’ van een gezinshuisouder. Hij had zelf een zorgachtergrond en werkte als woonbegeleider bij Ipse de Bruggen. Naast zijn werk als freelance sociotherapeut had hij een grote droom om ooit zijn eigen PT Studio/kickboksschool te openen. In maart 2020 heeft hij deze droom waargemaakt!

Na jaren bij gezinshuis ValBiDam gewerkt te mogen hebben, kregen wij de kans om ons eigen gezinshuis te starten. De naam van ons gezinshuis is eigenlijk tweeledig. De eerste betekenis staat voor de vormgeving van het huis, het zijn namelijk 2 huizen die aan elkaar verbonden zijn, maar hebben wel aparte woongedeelten. Dus we wonen samen maar ook apart. De tweede is met een kleine knipoog, want zijn wij niet allemaal niet een beetje apart?

Pascal heeft een dochter, zij heet Evi-Lynn en is 10 jaar. Zij is ongeveer de helft van de maand in het gezinshuis en de andere dagen woont zij bij haar moeder in Voorschoten. Evi is een heel vrolijk, slim, creatief meisje dat ontzettend van knuffelen houdt.

Onze trouwe viervoeter mogen wij natuurlijk niet vergeten! Dit zwarte, harige mormel heet Loki, en ook hij heeft soms een beetje gekke (aparte) streken! Hij is een heerlijke knuffelkont, geeft veel kusjes, is heel speels en houdt van lange wandelingen. Ook Loki lijkt voor dit werk gemaakt te zijn, hij voelt het namelijk heel goed aan als iemand nabijheid nodig heeft. Hij komt tegen je aanliggen als je het even moeilijk hebt, of gaat op je schoot zitten (gelukkig weegt hij maar 20 kilo ).