Onze doelgroep

Binnen gezinshuis Samen Apart hebben wij op dit moment nog 2 plekken beschikbaar.

Ons gezinshuis is gelegen in het dorpje Stolwijk. Gezinshuis Samen Apart is voor jeugdigen van 16 tot 21 jaar, die willen groeien naar zelfstandig wonen. De jeugdigen beschikken al over bepaalde mate van zelfredzaamheid, zijn gemotiveerd, hebben dagbesteding (gaan naar school en/of werken). Pascal en Alicia bieden de jeugdigen individuele begeleiding, waarbij de focus wordt gelegd op persoonlijke ontwikkeling en het aanleren/versterken van praktische vaardigheden. Er zijn dagelijkse contactmomenten in verschillende vormen, zodat wij hen ondersteuning kunnen bieden, maar ook om simpelweg naar hen te luisteren.
Samen met de jeugdigen zullen wij het proces van groeien in en naar zelfstandigheid nauwkeurig monitoren. Wat gaat er goed? Waar heb je nog hulp bij nodig? Daarnaast zijn wij 24/7 voor de jeugdigen bereikbaar!

Op het moment dat er een verschuiving plaats vindt binnen de doelgroep zal er gekeken worden welke jeugdige het beste past bij de dan aanwezige jeugdigen en ons zelf natuurlijk.

Ernstige agressie en of psychiatrie, seksueel overschrijdend gedrag, evenals het gebruik van verdovende en verslavende middelen zijn voor ons een contra-indicatie.

Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in, deze kunt u vinden onder het kopje ‘contact’. Of neem telefonisch contact met ons op!